اسپرسوساز

بررسی انواع اسپرسوساز خانگی و صنعتی

بررسی انواع اسپرسوساز خانگی و صنعتی

قهوه یکی از نوشیدنی ‌های محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است. اسپرسو، به دلیل طعم غنی و قوی‌اش، جایگاه ویژه‌ ای در بین علاقه‌مندان به قهوه دارد. دستگاه‌ های اسپرسو ساز، برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه به کار می‌روند. تاریخچه دستگاه‌ های اسپرسو ساز از اواخر قرن نوزدهم آغاز شده است و تا به امروز پیشرفت های بسیاری در این زمینه صورت گرفته و امروزه دستگاه‌ های مدرن با قابلیت‌ های متعددی، از جمله کنترل دقیق دما تا فشار و زمان استخراج، تجربه تهیه اسپرسو را به یک هنر تبدیل کرده است. در ادامه به بررسی انواع اسپرسوساز خانگی و صنعتی به طور مفصل می پردازیم:

انواع اسپرسو ساز صنعتی

به طور کلی، دستگاه‌های اسپرسو ساز صنعتی و نیمه صنعتی برای تهیه قهوه اسپرسو در محیط‌ های تجاری و کافی‌شاپ ‌ها استفاده می ‌شوند. همان طور که گفته شد دستگاه‌ های اسپرسو ساز صنعتی برای تهیه قهوه اسپرسو در محیط ‌های تجاری و کافی‌شاپ ‌ها استفاده می‌شوند.

این دستگاه ‌ها قابلیت بیشتری نسبت به نسخه ‌های نیمه صنعتی و خانگی دارند. ظرفیت آن‌ها نیز بیشتر است و می‌ توان به‌ طور همزمان از خروجی ‌های چندگانه‌ آن‌ها استفاده کرد. اگر به دنبال دستگاهی برای محیط ‌های شلوغ هستید، اسپرسوسازهای صنعتی گزینه‌ مناسبی هستند. به عنوان مثال :

  • اسپرسو ساز مباشی کد ECM2054: این دستگاه دارای قدرت 2650 وات و فشار بخار 15 بار است. ظرفیت مخزن این دستگاه 1.7 لیتر می باشد.
  • اسپرسو ساز مباشی کد ECM2055: این دستگاه با توان 2650 وات و فشار بخار 15 بار به بالا است ابعاد این دستگاه 200 در 260 است.

از طرفی دستگاه‌ های اسپرسو ساز نیمه صنعتی، از نظر ظاهر، بسیار شبیه به اسپرسوسازهای خانگی هستند. با این حال، ساختار درونی آن‌ها قوی ‌تر از مدل های خانگی است و از نظر کاربرد به دستگاه‌ های صنعتی نزدیک‌تر می ‌باشد. این دستگاه ‌ها قابلیت استفاده در محیط های تجاری، رستوران ‌ها و کافی‌شاپ‌ ها را دارا است و می ‌توانند حجم بالایی از قهوه را در زمان کمتری تهیه کنند.

از جمله مزایای دستگاه های اسپرسو ساز نیمه صنعتی قدرت داخلی آن است که توان موتور، فشار بار، نوع و سایز هدگروپ و میزان پمپ بخار آب قوی تر از مدل خانگی است. این دستگاه ها از نظر سایز بندی کوچک تر از دستگاه های صنعتی هستند و پس می توان آن ها را در خانه نیز استفاده کرد. به طور کلی، اسپرسوساز های صنعتی برای محیط ‌های بزرگ و شات های بیشتر قهوه در کافی‌شاپ‌ ها مناسب تر از اسپرسوسازهای نیمه صنعتی است.

انواع اسپرسو ساز صنعتی

انواع اسپرسو ساز خانگی

اسپرسو ساز خانگی با کیفیت ساخت بالا، عملکرد آسان و توان مناسب و طراحی زیبا  تجربه تهیه اسپرسو را به یک لذت تبدیل می ‌کند. این دستگاه ها با طراحی های جذاب تر و استفاده راحت تر در اختیار کاربران خود قرار گرفته است. در اینجا برخی از خصوصیات این دستگاه‌ ها را بیان می کنیم:

فشار بخار: اسپرسو سازهای خانگی معمولاً دارای فشار بخار حدود 9 تا 20 بار هستند که برای استخراج قهوه اسپرسو بهینه و مناسب است.

مخزن آب: دستگاه‌ های خانگی دارای مخزن آب با ظرفیت متوسط (معمولاً 1 تا 2 لیتر) هستند. در دستگاه ‌های اسپرسو ساز خانگی، مخزن آب نقش مهمی ایفا می ‌کند. این مخزن، آب داغ را نگهداری می ‌کند و به عنوان واسطه‌ای برای استخراج طعم دانه‌ های قهوه حین فرآیند دم‌آوری استفاده می ‌شود.

نازل بخار: نازل بخار در دستگاه‌ های خانگی اسپرسو ساز، به شکل یک بازو در کنار دستگاه قرار دارد. این بازو بخار را از بویلر اسپرسو ساز گرفته و خارج می‌ کند. نازل بخار به شما امکان فوم‌ گیری حرفه ‌ای شیر برای تهیه کاپوچینو و لاته را می‌ دهد.

کاربری آسان: طراحی ساده و پنل کاربری قابل فهم، تجربه استفاده از این دستگاه‌ ها را راحت تر کرده است.

از جمله مزایای اسپرسو سازهای خانگی می توان به قابلیت تهیه قهوه با طعم و عطر مطلوب، صرفه ‌جویی در هزینه‌ های خرید قهوه و امکان تنظیم دما و زمان استخراج قهوه اشاره کرد. این دستگاه ‌ها برای علاقه ‌مندان به قهوه‌ سازی در خانه بسیار مناسب هستند. بهترین اسپرسو سازهای خانگی‌ با توجه به نیاز‌های شما متفاوت هستند.   در ادامه چند مدل برتر اسپرسو ساز خانگی را نام می بریم.

  • اسپرسو ساز مباشی کد ECM2020 : این دستگاه دارای فشار بخار 20 بار، ظرفیت مخزن 1.25 لیتر و توان 1350 وات می باشد.این دستگاه دارای سیستم خاموشی خودکار است
  • اسپرسو ساز مباشی کد ECM2037: این دستگاه دارای توان مصرفی 1450 وات، فشار بخار 20 بار و ظرفیت مخزن 1.25 می باشد.

انواع اسپرسو ساز خانگی

مقایسه اسپرسوساز صنعتی و اسپرسوساز خانگی

برای بررسی انواع اسپرسوساز خانگی و صنعتی که  دارای تفاوت ‌های مهمی هستند که هر کدام را منحصر به فرد کرده است. از جمله این تفاوت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اسپرسوساز صنعتی دارای کاربری تجاری می باشند که برای محیط ‌های تجاری، رستوران ‌ها و کافی‌شاپ ‌ها طراحی شده‌ اند. این دستگاه ها دارای  حجم بالا و قابلیت تهیه مقدار بیشتری از قهوه در زمان کمتر را دارا هستند. همچنین دارای قدرت بخار بیشتر برای تهیه فنجان‌ های لاته و کاپوچینو می باشند.

اسپرسوساز خانگی جهت کاربری خصوصی طراحی شده اند و برای استفاده در خانه‌ ها و محیط ‌های خصوصی مناسب تر هستند. همچنین این دستگاه ها دارای حجم کمتر می باشند و معمولاً برای تهیه میزان شات کمتر قهوه مورد استفاده قرار می گیرند. اما معمولا اسپرسو های خانگی طراحی زیباتری نسبت به اسپرسوسازهای صنعتی و نیمه صنعتی دارند. با درک این تفاوت‌ ها، می‌توانید دستگاه اسپرسو مناسب برای نیازهای خود را انتخاب کنید.

جمع بندی

به طور کلی، دستگاه ‌های اسپرسوساز به دو دسته‌ خانگی و صنعتی تقسیم می ‌شوند. دستگاه‌ های خانگی برای استفاده در خانه‌ ها و محیط ‌های کوچک تر طراحی شده‌اند و معمولاً دارای فشار بخار پایین هستند. این دستگاه ‌ها برای تهیه میزان کمی از قهوه در هر دفعه مناسب‌ اند.

از طرف دیگر، دستگاه‌ های اسپرسو ساز صنعتی برای استفاده در محیط‌ های تجاری، فضاهای بزرگ طراحی شده ‌اند. آن‌ها قابلیت تهیه حجم بیشتری از قهوه در زمان کمتر را دارند و فشار بخار بیشتری دارند که درباره بررسی انواع اسپرسوساز خانگی و صنعتی به طور کامل در مقاله صحبت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *